Kwaliteitsnormen

Veiligheid

 

2MC werkt volgens strikte kwaliteitsnormen om uw materiaal veilig te transporteren en met zekerheid af te leveren.

Gevaarlijke stoffen en goederen

2MC is ADR-gecertificeerd: gevaarlijke stoffen (zoals radioactief gelabeld materiaal) en goederen (zoals naaldencontainers) worden getransporteerd in overeenstemming met UN-regulering. Alle koeriers die rechtstreeks te maken hebben met het vervoer van gevaarlijke stoffen volgen de opleiding of een awareness training.

Geconditioneerd transport

Voor sommige materialen gelden temperatuurcondities. In al onze auto’s worden de airconditioning en de verwarming vanuit de cabine doorgetrokken naar de laadruimte. Extra temperatuurregulering in de transportkoffers kan worden bereikt met stabilisatoren. Deze temperatuur stabilisatoren (PCM) kunnen worden verwarmd of gekoeld voor een stabiele temperatuur, bijv 18 °C. Wanneer het materiaal vraagt om actieve temperatuurregulering werken wij met VEBA-boxen.

Track & trace

2MC vervoert, soms onvervangbaar, diagnostisch materiaal. Kwijtraken is dus een zonde. Om te borgen dat alle materialen terechtkomen op de plaats van bestemming, werken wij met een door ons speciaal ontwikkelde medische track & trace. Het traceringssysteem kent drie niveaus: route, batch (transportkoffer) en monsters. Bij vermissing van een monster wordt direct een alarm afgegeven en kunnen stappen worden ondernomen om het monster te achterhalen.

Home » Veiligheid

Certificering

ISO 9001

2MC is ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Klik hier voor het Certificaat van Goedkeuring

ISO 9001